Over Van Norel Vlees

Gerrit van Norel

Onze slagerij is op 1 maart 1987 gestart door Gerrit van Norel in een kleine vestiging te Doornspijk. Al snel groeide deze uit zijn jas, daarom zijn we in 1991 verhuisd naar een grotere locatie in Oldebroek. Deze locatie is in 2006 geheel gemoderniseerd en uitgebreid met een overdekte standplaats voor het slachtvee en een overdekte ontsmettingsplaats voor de aanhangers. Tevens werd er een stevig hekwerk met loopgangen en kooi gebouwd zodat het vee veilig naar binnen kan worden geleid.

Wij zijn geen directe winkel, wel kunt u op bestelling vlees bij de slagerij afhalen. Dit kan telefonisch of per email. De producten worden dan, in overleg met u, thuis bezorgd of afgehaald.

Voor een barbecue feest kunt u zeker bij ons terecht! U kunt kiezen uit een ruim assortiment van verschillende vleessoorten. En om alles compleet te maken bieden wij ook de mogelijkheid om heerlijke salades met stokbrood, kruidenboter en sauzen te leveren.

Vraag naar onze uitgebreide BBQ wagen, ideaal voor grote feesten!

Ook overheerlijke relatie geschenken, kunnen wij voor u klaarmaken.

Tenslotte bent u bij ons op het juiste adres voor huisslachtingen, zowel voor particulieren als bedrijven. Het uitsnijden gaat geheel naar uw wens.

Bezorgservice/ Standplaats

Bezorgservice:

Plaats uw bestelling, of neem contact met ons op en wij komen naar u toe. In overleg met u selecteren we de dag en tijd.

Standplaats:

Op woensdag staan we op de markt in Biddinghuizen van 13:30 uur tot 17:00.

Elke vrijdag staan wij van 8:30 tot 18:00 met onze (H)eerlijke vlees en vleesproducten op het Petuniaplein in Zwolle. 

Ga direct naar onze webshop!