Assortiment

Rundvlees en varkensvlees

Rundvlees

Ons rundvlees is (h)eerlijk vlees van de Veluwe. De koeien worden door ons zelf gekocht, lopen in ons eigen land of staan op stal bij een nabije boer. Ze worden afgemest totdat ze slachtrijp zijn: goed bevleesd en niet te vet. Doordat dit proces in eigen beheer is, kunnen wij u (h)eerlijk kwaliteitsvlees van de Veluwe garanderen!

We slachten alleen vrouwelijk rundvee, omdat de structuur fijner is, en het veel lekkerder is van smaak. We slachten rond de leeftijd van 2 à 3 jaar. Dit vinden wij de perfecte leeftijd, want dan heeft het vlees de perfecte smaak en zachtheid. Dit gebeurt in onze eigen slachterij. We bewerken het vlees vervolgens verder in onze eigen bewerkingsruimte en maken het product zoals u dat wilt. U kunt bij ons kiezen uit een ruim assortiment van rundvlees: een hele of een halve koe, het soort vlees en u kunt de koe voor de slachting eerst levend zien. Als een hele of halve koe u te veel is verkopen wij ook bouten. U kunt dan kiezen voor een voor- of achterbout of als u liever gemengd voor- en achtervlees wilt is dit mogelijk. De keuze is aan u. Heeft u niet veel ruimte in uw vriezer dan kunt u kiezen voor kleinere pakketten variërend van 5 tot 50 kilogram.

Bekijk alle mogelijkheden in onze webshop!

Ga direct naar onze webshop!

Varkensvlees

Onze varkens komen van een vaste boer en zijn altijd van dezelfde hoge kwaliteit. U kunt een heel of een half varken bij ons bestellen, welke wij vervolgens naar uw wens diepvriesklaar maken. Is u dit te veel dan kiest u bijvoorbeeld voor een streng karbonades. Dit is ongeveer 10 kilogram (van schouder- tot haaskarbonades). Ook kunt u kiezen voor onze kleinere pakketten van 5 tot 50 kilogram.

Hiernaast maken diverse worstsoorten in onze eigen worstmakerij.

Verder leveren we een uitgebreid “vlugklaar” assortiment.

Bezorgservice/ Standplaats

Bezorgservice:

Plaats uw bestelling, of neem contact met ons op en wij komen naar u toe. In overleg met u selecteren we de dag en tijd.

Standplaats:

Op woensdag staan we op de markt in Biddinghuizen van 13:30 uur tot 17:00.

Elke vrijdag staan wij van 8:30 tot 18:00 met onze (H)eerlijke vlees en vleesproducten op het Petuniaplein in Zwolle. 

Ga direct naar onze webshop!